KICSIT MAGAMRÓL


"Az életemben mindég is a tökéletességre törekedtem, nem tudva azt, hogy a megnyilvánulás az adott pillanathoz és az emberhez hűen nem lehet más, csakis tökéletes - a többi csak nézőpont kérdése."

Szeretem az apró struktúrák és lágy formák kavalkádját. 

"A gyöngysorba öltözött lány" című festményem az ellentétekről szól. A fekete és fehérről, melyek ha egyesülnek, formákat létrehozva mesélnek a kezdetek kezdetéről.

Az életemben mindig is lenyűgöztek a formák és a színek, ellenben a háttérben meghúzódó harmóniára a múltban még nem voltam tudatos.

1989 - től a divatszakmában teljesedtem ki, majd ezt a lakberendezés követte. Tizenöt év eltelte után valami újra, ismeretlenre vágyva nemcsak a vállalkozásomat adtam fel, de magam mögött hagytam mindent.

Nehéz út vette kezdetét mivel a lelki fejlődés és a valóság keresésére bocsátkoztam. Hosszú idő elteltével rájöttem, hogy az Önmegismerés rögös útja soha nem ér véget, mivel folyamatosan változik - ezért felhagytam a kereséssel. Nagy meglepetésemre ekkor történt meg, hogy megmutatkozott előttem mindaz amit addig kerestem.

 Az egységben és a harmóniában amely a színeket és formákat összeköti felismertem Önmagam és mára már tudatosult bennem, hogy csak hagynom kell, hogy a valóság megnyilvánuljon általam.

Azóta festek.

Az "Elvesztett szabadság" című alkotás számomra a lebilincselő, véget nem érő gondolatok fogságába esett szellemi létezőnket ábrázolja, amely az emberi testből ily mód kiszorítva, madárként menekülni kényszerül.  TEKINTSD MEG ALKOTÁSAIMAT