Livien Rózen

"Nem festettem mert hosszú évekig sikerült magam meggyőzni arról, hogy nem tudok. 

Ma már végre festek, de nem vagyok benne biztos, hogy tudok is!"

Magamról egy kicsit

Az életemben mindig is lenyűgöztek a formák és a színek, viszont a háttérben meghúzódó harmóniára a múltban még nem voltam tudatos.

1989 - töl a divatszakmában teljesedtem ki, majd ezt a lakberendezés követte. Tizenöt év eltelte után valami újra, ismeretlenre vágyva nemcsak a vállalkozásomat adtam fel, de magam mögött hagytam mindent.

Nehéz út vette kezdetét, mivel a lelki fejlődés és a valóság keresésére bocsátkoztam. Hosszú idő elteltével rájöttem, hogy az Önmegismerés rögös útja soha nem ér véget mivel folyamatosan változik - ezért, felhagytam a kereséssel. Nagy meglepetésemre, ekkor történt meg, hogy megmutatkozott előttem mindaz, amit addig kerestem.

 Az egységben és a harmóniában amely a színeket és formákat összeköti felismertem Önmagam, és mára már tudatosult bennem, hogy csak hagynom kell, hogy a valóság megnyilvánuljon általam.


Azóta festek.


   

Az életemben mindig is a tökéletességre törekedtem, nem tudva azt, hogy a megnyilvánulás az adott pillanathoz és az emberhez hűen nem lehet más, csakis tökéletes.  


Műteremfotók
                      .