.

"Tracy buborékban"


Limitált példányszám! (16 példány)

Méret 60 x 50 cm

Választható:

- Fényes, magas minőségű kasírozott nyomat

- Vászonnyomat fa vakrámára feszítve

Függesztő rendszerrel, keret nélkül,

illetve igény esetén külső keretbe foglalva.Variáció kiválasztása:

520,0 €-tól

LIMITÁLT PÉLDÁNYSZÁMÚ (GICLÉE) NYOMATOK

SZIGNÓZOTT ÉS EREDETISÉGET IGAZOLÓ OKMÁNNYAL ELLÁTOTT DIGITÁLIS ALKOTÁS.


AZ ALKOTÁSRÓL

EGY MAGÁVALRAGADÓ KÜLÖNÖS ARCKIFIFEJEZÉS, AMELY SZÓTLANUL IS BESZÉL.

A "Buborék" sorozatom alkotása: A háttérből színes buborékok törnek a felszínre és változásra késztetik az előtérben körvonalazódó színtelen női arcot. Az örök változás áldás és átok is egyben, ad és elvesz. Az ezzel való megbékélés helyre állítja az ember lelki békéjét. Segít elfogadni azt, amin változtatni nem tudunk, miközben erőt ad ahhoz, amin változtatni vagyunk képesek.

.

FOTÓGALÉRIA


TOVÁBBIAK

AZ ALKOTÁS KERET NÉLKÜLI, DE KÉRÉSRE VÁLALOM A KERETEZTETÉSÉT.

A kép fényes filmre, pigment tintával van nyomtatva, majd tükörfényű fóliával laminálva és fekete fényzáró lemezre kasírozva. A fólia csillogása kiemeli a részleteket és élénkíti a színeket, ezen felül megvédi a nyomat felületét a karcoktól és az UV sugaraktól. A fogyasztói ár a függesztő rendszerrel együtt a megadott méretre érvényes, de kérhet árajánlatot az Ön által kívánt méretre is.


Az alkotás elérhető vászonnyomatban is!  

A vászon: Crystalline Satin Canvas, 440 grammos, selyemfényű vászon, fa vakrámára feszítve.  A vásárlást követően a művet csak ki kell akasztani a falra, illetve igény esetén külső keret is igényelhető.

Az igazi giclée nyomatok nagyon nagy felbontásban (legkevesebb 1200dpi -től akár 2400 dpi -ig) pigment bázisú fakulás mentes festékekkel archív, savmentes alapanyagokra készülnek. Az ilyen papírok és festővásznak rendelkeznek egy festék-megkötő réteggel (coating) ami biztosítja, hogy a festék által nyomtatott kép akár 100 évig, vagy azon túl is együtt él a hordozójával.


Csomagolás:  Az előírásoknak eleget téve, ellátom az alkotást védő és buborék fóliával, majd xps lapokba burkolom és végül pedig karton dobozba helyezem, amit "törékeny" cédulával látok el.

A megvásárolt festményekre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítok. Fizetés Credit kártyával vagy banki átutalással. Ingyenes szállítás világszerte, professzionális szállítókkal biztosítva 4-7 nap alatt.

Ha kérdésed van, bátran tedd fel, szívesen válaszolok. KAPCSOLAT


VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

BIZTOSÍTVA

A megvásárolt festményekre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítok.

FIZETÉS

BIZTONSÁGOS

Credit kártyával vagy banki átutalással.SZÁLLÍTÁS

INGYENES

Ingyenes szállítás világszerte, professzionális szállítókkal biztosítva 4-7 nap alatt.