BŐSÉG

"LA DOLCE VITA" - "ÉDES ÉLET"  FESTMÉNYSOROZAT

.

Ezekben a vibráló, figuratív alkotásokban a bőség és a kapcsolatok öröme kerül megjelenítésre. Minden egyes vonás a színek szimfóniája, amely egy expresszív játékosságban harmonizál és az önfeledt kapcsolódás lényegét ragadja meg. Ahogy a figurák egy csodálatos pillanatban egymáshoz közelednek, az interakciójuk melegsége a társas együttlét szépségéről tanúskodik. Ezek a festmények az élet egyszerű örömeinek energiájától lüktetnek és minden teret átitatnak az egység egyetemes üzenetével. 


JIN YANG

"AZ ÉRZELMEK HÁLÓJÁBAN"  FESTMÉNYSOROZAT

.

Ezek a festmények lüktetnek a vitalitástól, az absztrakt vonások a nyers és vad yang, illetve a lágy és befogadó yin energiát testesítik meg.  A merész, expresszív örvények a káosz és a harmónia táncába invitálják a nézőt. A mozgalmas vonások a robbanékonyság érzetét keltik,  megelevenítve az élet lüktetését. A festmény nem csak egy tárgy; hanem egy élő lélegzet, amely készen áll arra, hogy bármilyen teret dinamikus jelenléttel töltsön meg.


ÁRAMLÁS A DIVATTAL

"A LÁTVÁNY HATÁSSAL BÍR" FESTMÉNYSOROZAT

.

A divattal sodródva, olyan figuratív ábrázolást mutatok be, amely eleganciát sugároz. Ezek a festmények ódák a divat tartós vonzerejéhez, élénk színei életerőt sugároznak. Az alkotások, a mindannyiunkban rejlő kifinomultságot és stílust ünneplik."Divat 1" akril-festmény 60 x 50 cm

"Divat 2" akril-festmény 60 x 50 cm

"Divat 3" akril-festmény 60 x 50 cm

ÉBREDÉS

"A JELENBEN JELENLÉVŐ ÉBREDŐ"  FESTMÉNYSOROZAT

.

Ezek a festmények a megújulást és a természet rugalmasságának szépségét testesítik meg. Reményt és örömöt közvetítenek, a vásznon túlmutatva, bármely teret felemelő energiával töltik meg.


"Zöld fa" akril-festmény 40 x 40 cm

"Piros fa" akril-festmény 40 x 40 cm

"Sárga fa" akril-festmény 40 x 40 cm

"Három fa" akril-festmény 40 x 50 cm


"A múltból a jövőbe" akril-festmény 50 x 50 cm

"Téged látlak a víz tükrében" akril-festmény 70 x 70 cm

SZÁRNYALÓ SZÍNFOLTOK

FESTMÉNYSOROZAT

A természet madárcsodáinak szépségét és kecsességét idéztem fel. Minden ecsetvonás az élet dinamikus lényegét ragadja meg, amelyet a repülő csodalények mozgékonysága és életereje szimbolizál. Az alkotásokban az öröm a színek és a mozgás varázslatos harmóniája légiesen szárnyal. A művek a természet rugalmasságának és csodájának élénkítő szellemével töltik be a teret.


"Kolibri 1" akril-festmény 50 x 35 cm

"Papagáj" akril-festmény 60 x 60 cm

"Kolibri 2" akril-festmény 40 x 40 cm ELKELT

ÜNNEP

FESTMÉNYSOROZAT

.

Minden egyes ecsetvonásba beleöntöttem a lelkemet, az érzelmeket a rózsaszín és türkiz festék szimfóniájában örökítve meg. Ez egy tánc, egy vizuális dallam, amely az álmokról és a nyugalomról szól. Megnyugtató jelenlétükkel felélénkítenek bármilyen teret.


"Pink és türkiz 1" akril-festmény 60 x 50 cm

"Lány virágcsokorral" akril-festmény 70 x 70 cm

"Pink és türkiz 3" akril-festmény 60 x 50 cm

ÉVSZAKOK

FESTMÉNYSOROZAT

.

Alkotásaimban a színek és érzelmeink lüktetését szabadítottam a vászonra, megörökítve a múló pillanatokat, amelyek áthidalják az élet korszakait. Minden ecsetvonás a nyugalom suttogását testesítik meg, tükrözve a létezés összetett szépségét. Ezek az alkotások időutazásra invitálják a nézőt,  vibráló foltok és finom árnyalatok keverednek, hogy a változás és a folyamatosság történetét meséljék el. Ez egy vizuális szimfónia, amely képes bármilyen teret élénk, mégis elgondolkodtató szellemmel megtölteni.


"Tavasz" akril-festmény 50 x 50 cm

"Nyár" akril-festmény 50 x 50 cm

"Ősz" akril-festmény 50 x 50 cm

"Tél" akril-festmény 50 x 50 cm

A ZENE ÉL

"A SZENVEDÉLY ÉS A RITMUS HULÁMHOSSZÁN" FESTMÉNYSOROZAT

.

Ezekben a vibráló alkotásokban a zene szenvedélyének tüzes esszenciáját vittem a vászonra. Ragyogó színek szimbolizálják az előadás hevét, de a mesterségétől elragadtatott zenészek dinamikus lelke is feltárásra kerül. Ha valamelyik művet felakasztja a helyiségében, az a kreativitás és a dallam időtlen varázsának légkörével fogja átitatni azt.


     1    2   ...