PORTRÉK

Megtisztelőnek érzem, hogy alkotásaimban megjeleníthetek egy valóságos személyt, aki hajlandó előttünk felfedni magát. Tekintetén keresztül megmutatkozik egy érzelmekkel telt láthatatlan világ, mely megingathatatlanul őszintén tükrözi a valóságot. Elmélyedve benne, feltárul előttünk egy rejtély, mely segítségünkre lehet önmagunk megismerésében.

LIVIEN RÓZEN


.

SZÍN SZIMFÓNIA

"PORTRÉBA ÖNTÖTT SZÍNKAVALKÁD" FESTMÉNYSOROZAT

Ezekben a vibráló akril művekben a színek szimfóniáját hoztam létre, amely az emberi kifejezés gazdag szövevényét ünneplik. Ecsetvonásaim szabad stílusban táncolnak a vásznon, a pop art merészségével ötvözve, megragadva egy pillanat lényegét. A nyugodt arckifejezés az energikus színekkel szemben a játékosság érzetét keltik a sokféleség közepette. Az alkotások pozitivitást és dinamikus energiát sugároznak, élénk színeivel és érzelmi mélységével bármely helyiség hangulatát feldobják.


A LÉLEK TÜKRE

FESTMÉNYSOROZAT

Ez az identitás ünneplése, a vászonra életet lehelő vonásokba szőve. A létrehozott árnyalatok és textúrák misztikus varázst keltenek. Ezek az alkotások elmélkedésre hívnak, ugyanakkor megnyugtató, mégis rejtélyes hangulatot kölcsönöznek minden térnek, amelyet díszítenek.


REJTÉLY

"A TEKINTETEK MÖGÖTT" FESTMÉNYSOROZAT

Ezekben az alkotásokban, kezdetben a fekete-fehér játssza a főszerepet, majd egyre több harsány szín kúszik a vászonra. Ezt a vonulatot, merész vonásokkal ötvöztem, hogy megörökítsem a stílusos tekintet és a rejtélyes elmélkedés pillanatát. Az absztrakt portrék kiegyensúlyozott eleganciáját álomszerű háttér keretezi, egy olyan világot tükrözve, ahol a magabiztosság és az önvizsgálat harmóniában egyesül. 


"Kontraszt 1" akril-festmény 50 x 50 cm

"Kontraszt 2" akril-festmény 50 x 50 cm

"Kontraszt 3" akril-festmény 50 x 50 cm

"Harmóniában 1" akril-festmény 50 x 50 cm

"Harmóniában 2" akril-festmény 50 x 50 cm

"Harmóniában 3" akril-festmény 50 x 50 cm

"Olasz báj 1" akril-festmény 60 x 60 cm

"Olasz báj 2" akril-festmény 60 x 60 cm

"Olasz báj 3" akril-festmény 60 x 60 cm

"Harmóniában 5" akril-festmény 50 x 50 cm

"Harmóniában 6" akril-festmény 50 x 50 cm

"Harmóniában 7" akril-festmény 50 x 50 cm

CSÁBÍTÓ LECKÉK

FESTMÉNYSOROZAT

Ezek a festmények az érzelmek buja faliszőnyege, minden egyes vonás a szépség ünneplése, amely arra hivatott, hogy inspiráljon és felidézze a rejtélyes báj érzetét. Csábító szemek egy vidám színpalettán egy el nem mondott történet lényegét ragadják meg, invitálva a nézőket a kifejezés univerzális nyelvének felfedezésére.


ARANYESŐ

 FESTMÉNYSOROZAT

Ezeknek a kifejező daraboknak az elkészítése során minden egyes vonásomba beleöntöttem a lelkemet, és ezeket az érzelmeket sárga és fekete színben örökítettem meg. A fény és a sötétség ellentéte egy vizuális megnyilvánulás, amely az érzelmek hullámzó természetéről mesél. Az alkotások a női érzelmeket és bonyolult világukat hivatott képviselni, jelenlétükkel bármely teret sokatmondó feminin energiával járják át.  1    2   ...