KICSIT MAGAMRÓL


"Az életemben mindIg is a tökéletességre törekedtem, nem tudva azt, hogy a megnyilvánulás az adott pillanathoz és az emberhez hűen nem lehet más, csakis tökéletes - a többi csak nézőpont kérdése."

Szeretem az apró struktúrák és lágy formák kavalkádját. 

"A gyöngysorba öltözött lány" című festményem az ellentétekről szól. A főszerepben a fekete és fehér, harmóniában egyesülve formákat létrehozva mesélnek a kezdetek kezdetéről. 

Az életemben mindig is lenyűgöztek a formák és a színek, ellenben a háttérben meghúzódó harmóniára a múltban még nem voltam tudatos.

1989 - től a divatszakmában teljesedtem ki, majd ezt a lakberendezés követte. Tizenöt év eltelte után valami újra, ismeretlenre vágyva nemcsak a vállalkozásomat adtam fel, de magam mögött hagytam mindent.

Nehéz út vette kezdetét mivel a lelki fejlődés és a valóság keresésére bocsátkoztam. Hosszú idő elteltével rájöttem, hogy az Önmegismerés rögös útja soha nem ér véget, mivel folyamatosan változik - ezért felhagytam a kereséssel. Nagy meglepetésemre ekkor történt meg, hogy megmutatkozott előttem mindaz, amit addig kerestem.

Az egységben és a harmóniában, amely a színeket és formákat összeköti felismertem Önmagam és mára már tudatosult bennem, hogy csak hagynom kell, hogy a valóság megnyilvánuljon általam.

Azóta festek.

Boldoggá tesz, hogy megélhetem az alkotás varázsát. Alkotásaimban a létezés ... 

" Az elvesztett szabadság" című alkotás számomra a lebilincselő, véget nem érő gondolatok fogságába esett szellemi létezőnket ábrázolja, amely az emberi testből ily mód kiszorítva, madárként menekülni kényszerül. 

ALKOTÁSAIM

GALÉRIA

.