.

Retro utazás 4/1

Limitált példányszám! (20 példány)

Méret 60 x 50 cm ( szélesség x magasság )

 Választható:

- Papírnyomat keret nélkül

- Vászonnyomat fa vakrámára feszítveVariáció kiválasztása:

210,0 €-tól

LIMITÁLT PÉLDÁNYSZÁMÚ (GICLÉE) NYOMATOK

SZIGNÓZOTT ÉS EREDETISÉGET IGAZOLÓ OKMÁNNYAL ELLÁTOTT ALKOTÁS.

- 20 PÉLDÁNYSZÁM -


AZ ALKOTÁSRÓL

EGY MAGÁVALRAGADÓ KÜLÖNÖS ARCKIFIFEJEZÉS, AMELY SZÓTLANUL IS BESZÉL.

Elsőként, festek egy absztrakt kompozíciót, majd ezt digitalizálom, és számítógépre importálom. A munkát, már ebben a formában és egy következő festményem bevonásával folytatom tovább. Kedvelt témám a női arc, amit körvonalazva kiemelek a környezetéből majd különböző formákkal és motívumokkal keverek. A két festmény összegzésével létrehozok egy harmadik, teljesen új alkotást.

.

FOTÓGALÉRIA


TOVÁBBIAK

AZ ALKOTÁS KERET NÉLKÜLI, DE KÉRÉSRE VÁLALOM A KERETEZTETÉSÉT.

A vászon: Crystalline Satin Canvas, 440 gr. selyemfényű vászon, fa vakrámára feszítve. A vásárlást követően a művet csak ki kell akasztani a falra, illetve kaphat külső dizájn keretet is.

A papír: Fabriano Printmaking Rag, 310 gr. matt archív papír, mély akvarell mintázattal. Vastag tömött 100% pamut papír alapanyag. A nyomatot kereteztetni kell, melynek költségét a megadott ár nem tartalmazza.


Az igazi giclée nyomatok nagyon nagy felbontásban (legkevesebb 1200dpi -től akár 2400 dpi -ig) pigment bázisú fakulás mentes festékekkel archív, savmentes alapanyagokra készülnek. Az ilyen papírok és festővásznak rendelkeznek egy festék-megkötő réteggel (coating) ami biztosítja, hogy a festék által nyomtatott kép akár 100 évig, vagy azon túl is együtt él a hordozójával.


Csomagolás:  Az előírásoknak eleget téve, ellátom az alkotást védő és buborék fóliával, majd xps lapokba burkolom és végül pedig karton dobozba helyezem, amit "törékeny" cédulával látok el.

A papírnyomat kartonhengerben kerül szállításra.

A megvásárolt festményekre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítok. Fizetés Credit kártyával vagy banki átutalással. Ingyenes szállítás világszerte, professzionális szállítókkal biztosítva 4-7 nap alatt.

Ha kérdésed van, bátran tedd fel, szívesen válaszolok. KAPCSOLAT


VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

BIZTOSÍTVA

A megvásárolt festményekre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítok.

FIZETÉS

BIZTONSÁGOS

Credit kártyával vagy banki átutalással.SZÁLLÍTÁS

INGYENES

Ingyenes szállítás világszerte, professzionális szállítókkal biztosítva 4-7 nap alatt.