LIMITÁLT KIADÁSBAN

PAPÍRNYOMATOK KERETBE FOGLALVA"Retro utazás" című sorozat 

Fabriano Printmaking Rag, 310 g. matt archív papír, mély akvarell mintázattal.

 Az alkotást fehér paszpartu szegélyezi, így erőteljesebb hatást kölcsönöz a képnek. A keret kiváló minőségű, fekete fa képkeret. A képkeret törésálló akrilüveggel rendelkezik, ami könnyebb és tartósabb a valódi üvegnél, azonban ugyanolyan fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik. A vásárlást követően a művet csak ki kell akasztani a falra. 

"Pink" című sorozat. Kiváló minőségű tölgy képkeretben.

.

.

Az igazi giclée nyomatok nagyon nagy felbontásban (legkevesebb 1200dpi -től akár 2400 dpi -ig) pigment bázisú fakulás mentes festékekkel archív, savmentes alapanyagokra készülnek. Az ilyen papírok és festővásznak rendelkeznek egy festék-megkötő réteggel (coating) ami biztosítja, hogy a festék által nyomtatott kép akár 100 évig, vagy azon túl is együtt él a hordozójával.

"Kék pillanatkép" 

.

.

Elsőként, festek egy absztrakt kompozíciót, majd ezt digitalizálom, és számítógépre importálom. A munkát, már ebben a formában és egy következő festményem bevonásával folytatom tovább. Kedvelt témám a női arc, amit körvonalazva kiemelek a környezetéből majd különböző formákkal és motívumokkal keverek. A két festmény összegzésével létrehozok egy harmadik, teljesen új alkotást..


"Repülj kék madár".


"Piros ajkak"

Kedvelt témám a női arc, amit szívesen rajzolok, festek és kombinálom a modern kor digitális lehetőségeivel.

A színeket mellőzve létre jött egy kellemes szürke hangulat, amiből kiemelkednek a gyönyörű piros ajkak és újra életre keltik mindazt ami már elhalványulni látszik.