.


PORTRAITS

I feel honored to be able to portray a real person who is willing to reveal herself to us. Through her gaze, an invisible world full of emotions emerges, which unshakably sincerely reflects reality. Being immersed in it, a mystery is revealed to us that can help us get to know ourselves.

LIVIEN RÓZEN


.

"SYMPHONY OF COLORS"

ART SERIES

Ezekben a vibráló akril művekben a színek szimfóniáját hoztam létre, amely az emberi kifejezés gazdag szövevényét ünneplik. Ecsetvonásaim szabad stílusban táncolnak a vásznon, a pop art merészségével ötvözve, megragadva egy pillanat lényegét. A nyugodt arckifejezés az energikus színekkel szemben a játékosság érzetét keltik a sokféleség közepette. Az alkotások pozitivitást és dinamikus energiát sugároznak, élénk színeivel és érzelmi mélységével bármely helyiség hangulatát feldobják.


THE GIRL'S FACE

ART SERIES

Ez az identitás ünneplése, a vászonra életet lehelő vonásokba szőve. A létrehozott árnyalatok és textúrák misztikus varázst keltenek. Ezek az alkotások elmélkedésre hívnak, ugyanakkor megnyugtató, mégis rejtélyes hangulatot kölcsönöznek minden térnek, amelyet díszítenek.


MYSTERY

ART SERIES

Ezekben az alkotásokban, kezdetben a fekete-fehér játssza a főszerepet, majd egyre több harsány szín kúszik a vászonra. Ezt a vonulatot, merész vonásokkal ötvöztem, hogy megörökítsem a stílusos tekintet és a rejtélyes elmélkedés pillanatát. Az absztrakt portrék kiegyensúlyozott eleganciáját álomszerű háttér keretezi, egy olyan világot tükrözve, ahol a magabiztosság és az önvizsgálat harmóniában egyesül. 


"Contrast 1" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

"Contrast 2" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

"Contrast 3" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

"Harmony 1" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

"Harmony 2" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

"Harmony 3" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

"Italian woman 1" Acrylic on canvas 60 x 60 cm

"Italian woman 2" Acrylic on canvas 60 x 60 cm

"Italian woman 3" Acrylic on canvas 60 x 60 cm

"Harmony 5" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

"Harmony 6" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

"Harmony 7" Acrylic on canvas 50 x 50 cm

SEDUCTIVE LESSONS

ART SERIES

Ezek a festmények az érzelmek buja faliszőnyege, minden egyes vonás a szépség ünneplése, amely arra hivatott, hogy inspiráljon és felidézze a rejtélyes báj érzetét. Csábító szemek egy vidám színpalettán egy el nem mondott történet lényegét ragadják meg, invitálva a nézőket a kifejezés univerzális nyelvének felfedezésére.


GOLDEN RAIN

ART SERIES

Ezeknek a kifejező daraboknak az elkészítése során minden egyes vonásomba beleöntöttem a lelkemet, és ezeket az érzelmeket sárga és fekete színben örökítettem meg. A fény és a sötétség ellentéte egy vizuális megnyilvánulás, amely az érzelmek hullámzó természetéről mesél. Az alkotások a női érzelmeket és bonyolult világukat hivatott képviselni, jelenlétükkel bármely teret sokatmondó feminin energiával járják át.


  1    2   ...